Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 - 21:30

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...
e- mail αναγνώστη το οποίο μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την ανοχή και την ανενδοίαστη συναίνεση της αντιπολίτευσης, προχωράει με επείγουσες και συνοπτικές διαδικασίες, για να φέρει στη Βουλή και να ψηφίσει νόμο, με τον οποίο θα αποδίδεται ελληνική ιθαγένεια, στους λαθρομετανάστες, που εισβάλανε, με την άτυπη άδεια και ενθάρρυνση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων και έχουν κατακλείσει και εποικίσει την Ελλάδα.

Η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς είναι ωμή προσβολή του Συντάγματος και κάθε έννοιας λογικής. Η ιθαγένεια δεν είναι ρούχο που φοριέται. Είναι η ιδιότητα του ιθαγενούς. Προσώπου ορισμένου γένους = (ίθύς + γένος). Συνώνυμο τού ντόπιου, τού αυτόχθονος πολίτη χώρας. Η ιδιότητα του γένους, του αυτόχθονος, είναι κάτι το έμφυτο, δεν μπορεί να αποδοθεί έξωθεν, με βάπτιση.

Ένας Πακιστανός, είναι πακιστανικού γένους και αυτόχθων στην πατρίδα του. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα …ελληνικού γένους, και αυτόχθων Έλληνας! Να έχει πολιτικά δικαιώματα, στην πατρίδα του και στην Ελλάδα, ενώ ο Έλληνας δεν έχει, ούτε διεκδικεί δικαιώματα στο Πακιστάν. Κινδυνεύει όμως να τα στερηθεί μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Αν κατατάξουμε την κότα στα θηλαστικά, δεν πρόκειται να βγάλει μαστάρια. Ο Αλβανός που θα βαπτιστεί απ’ τους κοινοβουλευτικούς ανάδοχους, Έλληνας, θα παραμένει πάντα Αλβανός στη συνείδηση, πάντα απειλή για την ειρήνη και θα ονειρεύεται στο ξύπνιο του «Τσαμουριές» και μεγάλες Αλβανίες. Ο σκοπιανός θα ψάχνει για ψεύτικούς προγόνους, θα περιμένει να του χαρίσει ο θείος Σαμ την ελληνική Μακεδονία, ενώ οι Μουσουλμάνοι έποικοι, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης θα συμμαχήσουν με τους ομόθρησκους τους για την απόσπαση των νήσων του ανατολικού Αιγαίου, απ’ τον ελληνικό εθνικό κορμό. Αυτοί και άλλοι θα συνεχίζουν, να ληστεύουν, να δολοφονούν, να βιάζουν, να κάνουν ζούγκλα τον τόπο μας.

Με μετριοπαθέστερους υπολογισμούς οι λαθρομετανάστες είναι ήδη τέσσερα εκατομμύρια και συνεχίζουν να εισρέουν από ξηρά και θάλασσα, με αμείωτους ρυθμούς. Οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν, χωρίς να έχουν καμιά έγκριση, ούτε απ’ τους ίδιους τους περιστασιακούς ψηφοφόρους, θέλουν να τους δώσουν πολιτικά δικαιώματα. Για αρχή σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί. Ξέρουν καλά το σύστημα των δόσεων. Ελληνοποιήσεις σε μικρές σχετικά δώσεις, να μετριάζονται οι αντιδράσεις και να βρεθεί κάποια στιγμή ο λαός, χωρίς να το καλο-καταλάβει, μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα, που δύσκολα ανατρέπονται.

Μ’ αυτόν τον τρόπο εξοστράκισαν τον Έλληνα μεροκαματιάρη στο εργασιακό και κοινωνικό περιθώριο, αντικαθιστώντας τον βαθμιαία με εισαγόμενος δούλους, φτηνούς, πειθήνιους, πολιτικά και πολιτιστικά καθυστερημένους. Πήραν πίσω όλα τα κεκτημένα του, και κυρίως το δικαίωμα στη δουλειά. Έκαναν το ίδιο με τον Έλληνα αγρότη και τον βιοτέχνη καταστρέφοντας τους με το παρα-εμπόριο και με την αδασμολόγητη εισαγωγή πάμφθηνων τριτοκοσμικών προϊόντων.

Τώρα προχωρούν στο επόμενο στάδιο: να μας στερήσουν και απ’ τα τελευταία δικαιώματα που μας έχουν απομείνει: Να αποφασίζουν οι αλλοδαποί για τη δική μας μοίρα. Να εκλέγουν τις κυβερνήσεις, να περάσουν σιγά-σιγά οι δήμοι και οι κοινότητες στον έλεγχο των Αλβανών, Βουλγάρων, Ρουμάνων, Πακιστανών, Μπαγκλατεσιανών, Αφγανών, Αιγύπτιων, Σομαλών, Νιγηριανών, κλπ., να δημιουργηθούν μειονοτικά κόμματα, να εκπροσωπούνται με βουλευτές στη Βουλή, να προβάλουν βέτο σε αποφάσεις, να μετέχουν με υπουργούς στις κυβερνήσεις.

Και αν κάποια στιγμή, όταν η οικονομική κρίση του συστήματος ή εθνικά ζητήματα, οδηγήσουν σε κοινωνική αναταραχή, μην αμφιβάλετε ότι δεν θα διστάσουν να εξοπλίσουν ορδές αλλοδαπών και να τις στρέψουν εναντίον του Ελληνικού λαού.

Η απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στις 17 Γενάρη στη Βουλή νομοσχέδιο για την μαζική παραχώρηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, ισοδυναμεί ανοιχτή κήρυξη πολέμου εναντίον του Ελληνικού λαού. Έχουμε υποχρέωση στο όνομα των σημερινών και αυριανών γενεών να υπερασπιστούμε τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα μας. Τα συμφέροντα του εργαζόμενου ελληνικού λαού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Καλούμε τους λαθρομετανάστες, να πάψουν να λειτουργούν σαν ασυνείδητοι μισθοφόροι του κεφαλαίου, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων. Να φερθούν σα πραγματική συνάδελφοι και να εγκαταλείψουν ειρηνικά τη χώρα. Να αγωνιστούν για ελευθερία και δικαιοσύνη στις πατρίδες τους, με την δική μας συμπαράσταση και των λαών ολόκληρου του πλανήτη. Μόνο έτσι είναι δυνατό να ευημερήσει ο κόσμος.

Οι καιροί της απάθειας και των φρούδων ελπίδων τελείωσαν. Όλοι στους δρόμους!

Στον κοινό αγώνα για πατρίδα και κοινωνική δικαιοσύνη. Κοινός σκοπός κοινός αγώνας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ. Δεν περισσεύει κανείς.

ΕΓΕΡΣΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου