Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 - 18:13

O ΔΟΛιος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.

«Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν. Υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η χάρτα του ΟΗΕ, οι ευρωπαϊκές δεσμεύσεις. Δεν είμαστε στην Ε.Ε. μόνο για να παίρνουμε λεφτά, είμαστε επειδή συμφωνούμε σε μίνιμουμ αυτονόητες ανθρώπινες κατακτήσεις»
Άννα Δαμιανίδη ΤΑ ΝΕΑ 4 Ιανουαρίου 2010

Την ιδία ακριβώς γνώμη με την διανοούμενη «Κατίνα» της διπλανής πόρτας, κυρία Δαμιανίδη, είχαν και οι εξής προσωπικότητες.

«Η πλειοψηφία δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ηλίθιους αλλά και τους δειλούς». (Α. Χίτλερ, Ο Αγών μου)

«Η πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή από ένα κράτος γιατί το κατεβάζει στο επίπεδο της. Το κράτος οδηγείται από ολίγους ή ακόμα και έναν».(Μ. Μουσολίνι, Ο ορισμός του Φασισμού)

«Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις». (Γιώργάκης Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999)

Επί της ουσίας: Τα πολιτικά δικαιώματα είναι κυριαρχικά δικαιώματα και δεν έχουν καμια σχέση με «τα ανθρώπινα δικαιώματα», τη «χάρτα του ΟΗΕ», και τις «ευρωπαϊκές δεσμεύσεις».

Συμπέρασμα. Η κα Αννα είναι το ίδιο κομπογιαννίτισσα με την κα Θάλεια και το ίδιο ευβραιοναζίστρια και το ίδιο σοσιαλφασίστρια.

Σπ.Χατζάρας

Δελτίο των 11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου